På startainsamling.wwf.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.

Villkor för insamling och donation

 Genom att få tillgång och använda webbplatsen, bekräftar du att du läst, förstått och godkänt dessa Villkor. Om du inte godkänner dessa Villkor, bör du inte använda denna webbplats. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa Villkor genom att uppdatera detta meddelande. Vi uppmanar dig därför att regelbundet kontrollera dessa Villkor eftersom användning av denna plattform innebär ditt godkännande av dessa. Vi förbehåller oss rätten att, enligt vår egen bedömning och utan att meddela dig, ändra tjänster tillgängliga på denna webbplats och vi kommer inte att vara förpliktade gentemot dig eller någon tredje part för att göra det.Dessa regler gäller alla insamlingar och donationer som betalats genom denna webbplats: egeninsamling.wwf.se

webbplatsen, och med den förenade tjänster som tillåter dig att donera till och samla in medel för:

Världsnaturfonden WWF

Ulriksdals Slott 170 81 Solna

 08-624 74 00

medlemsservice@wwf.se


Donation policy

Om du har gjort fel vid inbetalning eller om du ändrat dig, kommer vi att godkänna din begäran om återbetalning gjord inom 14 dagar från din donation. För att få återbetalning, vänligen vidarebefordra ditt kvitto till medlemsservice@wwf.se.
Återbetalningar genomförs med den ursprungliga betalningsmetoden. Om du betalat din donation med kreditkort kommer vi att kreditera samma kreditkort.


Kortdonationers

Följande kort accepteras:

VISA, MasterCard

 

Support

Du är alltid välkommen att kontakta oss på medlemsservice@wwf.se. Alla supportfrågor bör skickas direkt till denna e-postadress


Användarvillkor

Du måste alltid använda webbplatsen och alla förenade tjänster på ett ansvarsfullt och lagligt sätt. Särskilt men inte enbart:

 • får du inte bidra med offensivt, obscent eller rasistiskt innehåll, inklusive fotografier, på webbplatsen eller med den kopplade tjänster. Vi redigerar inte webbplatsen aktivt men vi förbehåller oss rätten att radera eller redigera allt innehåll som lagts ut på Webbsidan eller med den kopplade tjänster enligt vårt eget omdöme och utan föregående meddelande, oavsett om detta innehåll enligt eventuella tredje parter är eller inte är offensivt, obscent eller rasistiskt. Ifall du skulle se något sådant innehåll, vänligen skicka e-postmeddelande till vår Support E-mail.
 • Om du skapar en insamlingssida är det ditt ansvar att se till att innehållet som du laddar upp på din sida, och särskilt fotografier, inte är upphovsrättsskyddade. Om så är fallet måste du få upphovsrättsägarens samtycke att använda materialet. Vi förbehåller oss rätten att enligt eget tycke radera eventuella bilder, fotografier eller kopior från personliga insamlingssidor utan föregående meddelande ifall vi märker att materialets upphovsrättsstatus väcker några som helst tvivel. Om du misstänker brott mot upphovsrätten på Webbsidan, vänligen skicka e-postmeddelande till vår Support E-mail.
 • Du får inte radera eller ändra något på webbplatsen annat än innehållet som rör direkt din egen sida.

Vi förbehåller oss rätten att radera eventuellt innehåll utan tidigare meddelande vid överträdelse mot regler nämna ovan.

Du är själv ansvarig för din egen kommunikation, inklusive insamlingens text och kommentarer.


Användarna har inte rätt att:

 • Använda webbplatsen för uppenbar reklam av din produkt och tjänster, såvitt detta inte överenskommit med Organisationen.
 • Ladda upp, kommunicera eller överföra något material som kränker eller bryter en persons eller enhets immateriella äganderätt, publicitet eller integritetsrätt.
 • Publicera osann, inkorrekt eller inte egen information.
 • Engagera sig I verksamhet som skulle utgöra brott eller på något sätt ge upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryta mot någon lag eller förordning.
 • Förvanska din identitet eller koppling till någon annan person eller organisation.
 • Använda webbplatsen till att skicka skräppost eller 'spam' till personer som inte önskar att få e-postmeddelande från dig.
 • Använda webbplatsen till att utföra, visa eller vidarebefordra undersökningar, utlottningar, lotterier, tävlingar, pyramidspel eller kedjebrev.
 • Hindra eller störa tjänsten eller till den anslutna tjänstnätverk och införa något datavirus (inklusive någon variant eller liknande skadlig kod eller instruktioner) till våra system.
 • Använda information erhållen genom webbplatsen eller på något sätt kontakta andra användare i den fysiska världen utan deras tillåtelse med hjälp av information erhållen via webbplatsen.

Om du har en profil på webbplatsen ansvarar du för att hålla ditt kontoidentitet och lösenord konfidentiella. Du godkänner att du tar ansvar för alla aktiviteter som uppstår på ditt konto vid användning av ditt lösenord. Du godkänner att du informerar oss omgående om obehörig användning av din profil eller annat brott mot säkerheten.


Du godkänner att:

 • Lämna riktig, korrekt, aktuellt och komplett information om dig själv.
 • Upprätthålla och snabbt uppdatera din information för att hålla den sann, korrekt, aktuell och komplett.

Vi respekterar användarnas rätt till att glömmas. Om du önskar att bli raderad från denna webbplats och från Organisationens databas, vänligen kontakta oss på vår Support E-mail. I egenskap av användare har du även rätt att få tillgång till all information och få din information överförd/exporterad till annan leverantör. För att få hjälp, vänligen kontakta vår Support E-mail.Integritetspolicy

Dessa villkor gäller alla insamlare och bidrag betalade genom denna Webbsida och förenade tjänster som låter dig genomföra donationer och insamlingar av medel för Organisationen.Integritetsmeddelande

Personuppgifter som du lämnar genom denna Webbsida är konfidentiella. När du gör en donation har du möjlighet att förbli anonym vilket innebär att ditt namn inte visas på donationsväggen. Vi kommer inte att avslöja dina uppgifter till någon tredje part utan ditt samtycke. Denna integritetspolicy beskriver Organisationens åtagande att skydda integriteten hos personer som besöker webbplatsen och använder de tjänster som den tillhandahåller, som skapar en profil på webbplatsen för insamling av pengar eller som donerar via webbplatsen. Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser och informationspraxis och innehåll på sådana andra webbplatser regleras av sekretessutlåtanden för sådana andra webbplatser och kan inte relateras till denna webbplatsens integritetspolicy. Vi uppmanar dig till att kontrollera integritetspolicyn för varje annan webbplats.


Om du vet eller misstänker att ditt användarnamn eller lösenord har stulits eller använts utan din auktorisation, ska du kontakta oss omgående på vår Support E-postadress. Vid anmälan kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att mildra eventuella skador som kan ha orsakats. Du är ansvarig för säkerheten för ditt användarnamn och lösenord. Du måste logga ut efter varje session på webbplatsen och du bör inte dela denna information.


Världsnaturfonden WWF har 90-konto och kontrolleras av svensk insamlingskontroll. Det garanterar att din gåva används på rätt sätt. Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina uppgifter på bästa sätt i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR) dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 och övriga dataskyddslagar som gäller vid tillfället för behandlingen. WWF är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vid all hantering av personuppgifter iakttas alltid hög sekretess och säkerhet. Mer detaljerad information om hur vi behandlar dina uppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy här.

Informationen vi samlar in

Vi frågar efter och samlar in personuppgifter om dig, såsom ditt namn, adress, tel. nr och e-postadress. Vi gör detta föra att du ska kunna starta en insamlingssida eller donera genom vår Webbsida samt för att skicka transaktionsmeddelanden om din insamlingssida och dina donationskvitton när du lämnar bidrag. Det är inte möjligt att avstå från att ta emot transaktionsmeddelanden via e-post då vi är skyldiga att skicka transaktionsmeddelanden.


Vem har tillgång till mitt kreditkortsnummer?

Betalningar behandlas av vår Betaltjänstleverantör. Enbart Betaltjänstleverantören har tillgång till ditt kreditkortsnummer. Information som hanteras av Betaltjänstleverantören är underställd Betaltjänstleverantörens Integritetspolicy.


Vem kan få tillgång till mina personuppgifter?

Vi delar personuppgifter med partners som hjälper oss att utföra tjänster (såsom webbhotell, lagring av data och säkerhet) relaterade till webbplatsens verksamhet


Är sidor jag skapar privata?

Inte generellt. Om du skapar en insamlingssida på webbplatsen, är den inte privat. Sidor skapade på webbplatsen är indexerade av sökmotorer och tillgängliga för allmänheten. När du lämnar ett bidrag kan du välja att förbli anonym genom att inte uppge ditt namn på donationen. I detta fall är ditt namn känt enbart för Organisationen. Du kan välja att använda en webb-alias. På detta sätt är det enbart din familj och dina vänner som kan identifiera din donation. Vi kan använda allmänna insamlingssidor och donationer för marknadsföringsändamål, såsom delning på sociala medier och nyhetsbrev.